top of page

Motoare cu inductie trifazate

Motoare Trifazate - Seria T - 2/4/6/8 poli

Motoarele cu inducție trifazate sunt soluția eficientă atunci când este necesară transmiterea mișcării în curent alternativ. Motoarele trifazate sunt disponibile conform standardelor internaționale IEC de la dimensiunea 50 la 200 si in versiunile cu flanșă B5, B14 și picioare B3.

Gama de putere la 400V/ 50Hz este cuprinsa intre 0,03 si 18,5 kW.

Seria HE2 - 2/4/6/8 poli

Motoarele cu inducție cu randament ridicat, reprezintă soluția eficientă pentru reglementările din ce în ce mai stricte privind reducerea consumului de energie electrică. Fabricat cu placa joasa speciala, pentru a atinge valori ridicate de eficienta conform graficelor internationale 2005/32/CE.

Plaja de putere la 50 Hz /400 V este cuprinsa intre 0,13 si 0,55 kW.

sb.png

Motoare Trifazate - IEC 63-71-80 (cu carcasa neteda) 

Aceste modele de motoare sunt rezistente la apa si umiditate. Concepute pentru a fi utilizate în condiții extreme în contact direct cu componentele chimice ale detergenților precum si in alte aplicatii. Atât carcasa cât și componentele exterioare sunt realizate din aluminiu turnat sub presiune EN44300, care este foarte rezistent la coroziune. Gradul de protectie ridicat este asigurat de o rasina epoxidica bicomponenta care este turnata in cutia de borne pentru a proteja infasurarile de eventuale infiltratii.

Motoarele electrice trifazate din seria „Smooth Body„ sunt proiectate pentru a fi rezistente la coroziune și oxidare. Acestea sunt rezistente la apă, umiditate și agenți chimici.

ss.png

Motoare din otel inoxidabil

Motoare electrice asincrone din otel inoxidabil - garantia rezistentei si igienei in industria alimentara.

bottom of page