top of page
inchirieri copy.jpg

Inchirieri

ELECTROGEDEON va pune la dispozitie o gama larga de grupuri electrogene cu o putere generata intre 10 si 1000 kVA.

Oferim spre inchiriere echipamente profesionale pentru utilizare continua sau back-up, intr-o gama variata de aplicatii, precum organizare de santier, evenimente, testare utilaje si probe echipamente electrice, aplicatii pentru irigatii, furnizare de energie electrica in zone izolate sau cu frecvente caderi de tensiune, etc.

Firma noastra vine in ajutorul clientilor si cu serivicii suplimentare de transport, montaj, precum si consultanta in alegerea corecta a generatorului in functie de necesitate.

Grupurile electrogene IVM, oferite spre închiriere de Electrogedeon, se aliniază la cele mai înalte standarde, în ceea ce privește insonorizarea, consumul de combustibil și emisiile CO2.

Pentru inchirieri in zonele rezidentiale, puteti gasi la noi grupuri electrogene cu carcase super-insonorizate cu nivel de zgomot de 60-65 db(A) la 7m.

In cazul in care aveti nevoie de o dimensionare a puterii grupului necear, specialistii Electrogedeon va vor ajuta să alegeti generatorul sau generatoarele potrivite pentru necesitățile dvs. Experiența noastră în domeniu ne recomandă, fiind implicați în ultimii 17 ani în multe de proiecte diverse, din domeniul construcțiilor, industrial, precum și in alte aplicații.

Dacă doriți să închiriați un generator, nu ezitați să ne contactați. Specialiștii ELECTROGEDEON vă stau la dispoziție și vă pot ajuta în alegerea grupului electrogen potrivit pentru activitățile în care plănuiți să îl utilizati.

banner inchirieri copy. copyjpg.jpg
bottom of page