top of page
Group of Engineers

Consultanta

ELECTROGEDEON asigura consultanta in vederea dimensionarii puterii la grupurile electrogene, baterii automate de condensatori, stabilizatoare tensiune, surse neintreruptibile ups, pozitionarea si fixarea in locatiile dedicate, aplicatii customizate.

CONSULTANTE DIMENSIONARI ECHIPAMENTE

white logo bg.jpg

Pentru dimensionarea grupurilor electrogene si a stabilizatoarelor de tensiune folosim clampmetre pentru masurarea curentului de pana in 3000 A.
 

Pentru dimensionarea puterii reactive la bateriile automate de condensatori in vederea compensarii factorului de putere, putem asigura montarea unui analizor de retea in instalatia clientului. Măsurătorile se vor efectua la nivel de tablouri de distribuție, prin înregistrarea cu analizoare de reţea a evoluţiei parametrilor electrici la momentrul realizării masuratorilor. Se înregistrează evoluţia în timp a puterilor, tensiunilor, curenţilor, factorului de putere precum şi a armonicilor ce apar în instalaţiile de alimentare cu energie electrică.

Analiza situaţiei energetice actuale a consumatorilor se face prin:

 Analiza consumurilor energetice actuale a echipamentelor ce necesita a fi alimentate prin grup electrogen, sursa ups, stabilizator tensiune sau care trebuie sa compenseze energie reactiva prin baterie automata de condensatori;
 Analiza structurii de distributie si consum;
 Stabilirea punctelor de măsură unde vor fi montate aparatele portabile de măsură pentru obținerea unor informații cât mai relevante asupra stării instalațiilor și echipamentelor;

 Stabilirea contururilor de bilanţ şi a punctelor de măsură.

Construction Engineers
white logo bg.jpg

APARATE DE MASURA FOLOSITE

fluke 365.jpg

Clampmetru Fluke

400 A

peaktech2500.jpg

Clampmetru PeakTech

1000 A

peaktech2000.jpg

Clampmentru PeakTech

3000 A

fluke435.jpg

Analizator de retea PQ

3x 3000 A

bottom of page