top of page

Solutii mixte cu generatoare hibride

hibrid sol2.png

Pentru aplicatiile unde reteaua poate fi o centrala formata din panouri fotovoltaice si eoliene, aceasta poate fi conectata cu un generator hibrid ca si sursa secundara de putere.
Grupurile electrogene hibride sunt echipamente special proiectate atat pentru solutii ”on grid” cat si pentru ”off grid”.
Acestea sunt echipate cu motoare termice cuplate cu alternatoare de putere si in plus cu bancuri de baterii cu autonomii de pana la 6-8h, solutie integrata in aceeasi carcasa insonorizata pentru functionare in exterior.
In cazul in care lipsa de tensiune de la retea depaseste 6-8 h, iar bateriile se descarca, generatorul diesel va porni automat si va continua sa alimenteze sarcina incarcand in acelasi timp si bancul de baterii.
Dupa ce reteaua va reveni, generatorul se va opri automat si va transfera consumatorii si incarcarea bancului de baterii pe aceasta.
In standard, avem disponibile generatoare hibride cu puteri intre 3 si 10 kW dar in functie de natura aplicatiei putem furniza o solutie customizata.

bottom of page