top of page
service.jpg

Service

ELECTROGEDEON asigura service, mentenanta, interventii tehnice si instalari electrice atat pentru echipamentele proprii cat si pentru alte modele.

motoare.png

ELECTROGEDEON asigura service și mentenanta (revizii), pentru grupuri electrogene, surse neintreruptibile ups, baterii automate condensatori, stabilizatoare de tensiune, rezervoare combustibil, motoare electrice. Deasemeni, la fiecare livrare, odată cu punerea în funcțiune, asigurăm gratuit training cu personalul operator pentru siguranta in utilizarea echipamentului.

Firma dispune de echipe de ingineri și tehnicieni specializati in instalari, autorizati ANRE 2A+2B, pentru proiectare si executie in instalatii electrice de joasa tensiune (0,4 kV), puneri in functiune, interventii in caz de avarii care pot aparea in perioada de post-garantie. Asigurăm consultanță pentru proiecte, atât în privința alegerii și dimensionării echipamentelor, cât și a condițiilor speciale de pozitionare, transport, instalare și punere în funcțiune, etc.

ELECTROGEDEON acopera la nivel national interventiile la echipamentele noastre, atat prin echipele de service proprii, cat si prin reteaua noastra de parteneri specializati din Bucuresti, Teleorman, Timisoara, Cluj-Napoca, Turda, Baia Mare, Bacau si Iasi.

bottom of page