top of page

Motoare pt. aplicatii speciale

image.png

Motoare pentru aplicatii in parcuri eoliene

Controlul nacelei
Neri Motori oferă o gamă de motoare pentru controlul nacelei, sistemul central al aerogeneratorului care își poate schimba orientarea în funcție de direcția vântului.
Controlul palelor rotorului
Obținerea eficienței maxime din forța și direcția vântului este sarcina acestei linii de produse echipate cu codificatoare dedicate și frâne electromagnetice pentru a garanta poziționarea optimă a palelor rotorului.

image.png

Motoare pentru industria alimentara

Motoare pentru mixere alimentare si patiserie.
Motoare trifazate cu polaritate dublă sau triplă, utilizate la malaxoarele automate cu spirală și furcă sau malaxoarele planetare.

image.png

Motoare speciale pentru ventilatie si racire

Motoare trifazate asincrone cu polaritate dublă sau polaritate mare, concepute pentru aplicații in ventilatie industriala.

image.png

Motoare pentru automatizari industriale

Motoarele pentru automatizari industriale se pot folosi la: fabrici, poduri rulante, macarale speciale, scari rulante, in industria ceramica, tehnologii de depozitare, lifturi, scene, cuptoare de uscare in silozuri, etc.

image.png

Motoare pentru manipulare

Motoarele pentru manipulare se pot folosi la: cuptoare de uscare, pompe si sisteme de pompare, spalatorii automate masini, compresoare, benzi transportatoare, etc.

image.png

Motoare customizate

Neri Motori proiectează și produce motoare electrice pentru aplicații speciale pe baza cerințelor specifice ale clienților;
De la motoare cu flanșe proiectate de client până la motoare cu arbore lung, elicoidal, tubular cu și fără gaură de pământ, călit și din oțel inoxidabil sau pentru industria alimentară.
Alte caracteristici personalizabile la cerere.

bottom of page