top of page

Symmetra PX 10-500 kVA

smart ups.jpg

UPS-uri trifazate de înaltă performanță, de dimensiuni compacte, modulare, scalabile, de la 10 la 500 kW, pentru orice centru de date sau facilitate, modelele Symmetra PX sunt sisteme de protecție a energiei, de înaltă performanță, concepute pentru a oferi niveluri ridicate de disponibilitate și redundanță.
Cu o integrare perfectă în centrul de date, Symmetra PX este un adevărat sistem modular. Modulele dedicate de putere, inteligență, baterie și bypass sunt proiectate într-un design care poate scala puterea și durata de funcționare pe măsură ce cererea crește sau pe măsură ce sunt necesare niveluri mai ridicate de disponibilitate și redundanță internă.
De asemenea, este ușor și eficient de reparat. Symmetra PX, dispune de capabilități de autodiagnosticare și module standardizate care atenuează riscul de eroare umană, rezultând o fiabilitate generală crescută a centrului de date.
Symmetra PX 250/500 oferă, de asemenea, flexibilitate bateriiilor, oferind compatibilitate cu dulapuri pentru baterii Galaxy litiu-ion sau cu dulapuri pentru baterii modulare sau clasice VRLA. Punerea in functiune pentru sistemele Symetra este inclusa in pret.

bottom of page