top of page

Galaxy VM 160-1000 kVA

smart ups.jpg

Sursele UPS - Galaxy VM, trifazate, modulare, de înaltă eficiență, se integrează perfect în centre de date medii și aplicații industriale sau instalații.
Gama de putere incepe de la 160 până la 225 kVA (480 V) si respectiv de la 160 până la 200 kVA (400 V), iar capacitatea maximă poate ajunge până la 1125 KVA pentru sistemul de 480 V și 1000 KVA pentru sistemul de 400 V.
Opțiunile de performanță electrică de ultimă generație, cum ar fi o gamă largă de tensiuni de intrare, suprasarcină mare, capacități de scurtcircuit și protecție integrată la back-feed, îi permit să se integreze perfect în rețeaua dvs. electrică pentru a oferi o calitate excelentă a energiei.
Foarte compact, de asemenea, se integrează bine cu sistemele de monitorizare a instalațiilor și cerințele rețelei inteligente, oferind stocare de energie prin baterii VRLA, Litiu-ion și NiCad, care adaptează soluția la nevoile specifice.
Dispune de intrari ale cablurilor de forta de sus și de jos, acces complet la service frontal, instalare din spate pe perete și include punerea in functiune, ceea ce face ca Galaxy VM să fie ușor de implementat, instalat și întreținut.

bottom of page