top of page

Galaxy VL 200-500 kW

smart ups.jpg

Galaxy VL este o sursă neîntreruptibilă (UPS) trifazată cu puteri cuprinse intre 200 si 500 kW (400 V/480 V) foarte eficientă, compactă, modulară și scalabilă, disponibilă la nivel mondial, care oferă performanțe de top pentru centrele de date medii, mari și de vârf, precum și infrastructura critică în unitățile comerciale și industriale.
Datorită tehnologiilor brevetate, acest UPS oferă o eficiență de până la 99% în modul ECOnversion™ și până la 97% eficiență în modul de dublă conversie.
Scalabilitatea Galaxy VL vă permite să plătiți pe măsură ce creșteți, reducând atât investițiile de capital, cât și TCO.
Puteți cumpăra modulele de alimentare de care aveți nevoie în avans și vă puteți bucura de o eficiență de operare optimizată, apoi puteți adăuga module de alimentare cu Live Swap pe măsură ce cererea crește. Designul modular permite, de asemenea, redundanța internă N+1, care multiplică cu 10 disponibilitatea sistemului fără amprentă suplimentară. Galaxy VL este compatibil cu bateriile litiu-ion. Punerea in functiune este inclusa pentru a optimiza performanța, calitatea și siguranța sistemului dumneavoastră.

bottom of page