top of page

Seria de motoare NERIdrive

p5.png

NERIdrive este o gamă de motoare cu un invertor integrat care este proiectat electronic pentru a rezista la temperaturi ridicate, sarcini de lucru substanțiale și vibrații puternice. Plaja de putere pentru aceste motoare este de la 0,09 kW (IEC56) la 7,5 kW (IEC132) monofazat si trifazat.
Pe lângă simplitatea instalării, invertorul încorporat în motor asigură fiabilitatea, performanța, controlul aplicației, economisirea energiei și toate caracteristicile funcționale ale unui invertor autonom echivalent. Designul electronic este exclusiv pentru Neri Motori. La cerere, poate fi personalizat pentru aplicatii speciale.

p1.png

Gama Neridrive poate fi personalizata pentru comunicarea cu orice interfata. Prin intermediul citirilor efectuate de invertor și prin conexiunea Modbus, pot fi exportate curentul absorbit, tensiunea, factorul de putere, viteza, temperatura invertorului și starea protecțiilor. Aceste date pot fi folosite pentru gestionarea întreținerii predictive, pentru a îmbunătăți planificarea și pentru toate procesele implicate.

p2.png

Versiunea B

Fara tastatura de reglare.
Motorul este controlat de intrările analogice și digitale ale invertorului

p3.png

Versiunea T

Cu tastatură de reglare încorporată. Motorul poate fi reglat pe locul de instalare pentru:

- oprire si pornire
- schimbarea vitezei  
- directia rotatiei

p4.png

Versiunea D

Cu afișaj LCD pentru vizualizarea în timp real a parametrilor motorului (viteza, curent, tensiune, factor de putere, starea intrarilor si iesirilor, alarme, etc.) si LED care indica motorul in functiune (cu sensul de rotatie) si eventual faza de programare

Aplicatii

bottom of page